گروه مهندسی و ساختمانی امین امیری

تماس : 09126213318

خود را به ما بسپارید

ساخت و طراحی ویلا

پروسه ساخت و طراحی ویلا از مراحل مختلفی تشکیل شده است. در زمان طراحی ویلا معمار باید بر اساس پارامترهایی نظیر خواسته‌های کارفرما، بودجه کارفرما، متراژ زمین، شرایط جوی منطقه، شکل زمین و قوانین و ضوابط شهرداری در منطقه نقشه کلی ویلا را ترسیم نماید. طراحی یک ویلا بر اساس سبک‌های مدرن، کلاسیک، تلفیقی، روستیک و … انجام می‌شود.

پس از طراحی نمودن نقشه ویلا می‌توان اقدامات برای ساخت ویلا را آغاز نمود. ساختن ویلا باید طبق اصول و شیوه‌های ساخت‌وساز انجام شود تا ویلا مطابق با استانداردهای روز و ضوابط شهرداری احداث گردد. ساختن ویلا با آماده‌سازی زمین شروع شده و با محوطه سازی خاتمه می‌یابد.

خدمات طراحی و ساخت ویلا توسط گروه ساخت‌وساز امین امیری با بهترین کیفیت به کافرمایان ارائه می‌شود. برای دریافت مشاوره تخصصی در زمینه طراحی و ساخت یا برون سپاری پروژه خود کافی است با کارشناسان ما تماس بگیرید. همچنین در صورت نیاز به اطلاعات جامع‌تر ادامه صفحه را مطالعه بنمایید.

طراحی ویلا چیست؟

به طور کلی طراحی ویلا فرآیندی است که در طول آن یک نقشه معماری قابل اجرا از طرح ویلای مدنظر معمار ترسیم می‌شود. در این پروسه ضمن انتخاب سبک معماری (مدرن، کلاسیک، تلفیقی، روستیک و …) نوع ویلا از لحاظ تعداد طبقات (فلت، دوبلکس، تریبلکس و …) روی نقشه رسم می‌گردد. همچنین در پلان ویلا جزئیاتی نظیر تعداد اتاق‌ها، اتاق نشیمن، سرویس بهداشتی، استخر، باغ و محل قرارگیری هر یک مشخص می‌شود.

طراحی یک ویلا باید بر اساس پارامترهای مختلف صورت بپذیرد. خواسته‌های کارفرما، شرایط آب‌وهوایی، متراژ زمین، قوانین و ضوابط شهرداری، بودجه در دسترس و بسیاری از عوامل دیگر در پیاده‌سازی طرح نهایی ویلا دخیل هستند.

ساخت و طراحی ویلا

مراحل ساخت و طراحی ویلا

ساخت ویلا یک پروسه زمان‌بر و پرهزینه است؛ در واقع ایجاد یک ویلای ارزان یا لوکس مراحل مختلفی دارد که باید یکی پس از دیگری طی شود. با صرف نظر از مراحل فرعی نظیر گرفتن مجوزهای مربوطه، طراحی یک ویلا و ساخت آن دو مرحله اساسی در ایجاد یک ویلایی مناسب و اصولی محسوب می‌شوند. در ادامه مراحل طراحی و ساختن ویلا را به تفکیک با هم بررسی خواهیم کرد

طراحی اصولی ویلا اولین اقدام در راستای ساخت و طراحی ویلا است. تیم معماری امین امیری برای طراحی یک ویلا مراحل زیر را سپری خواهد کرد:

  1. ارزیابی خواسته‌های کارفرما: اولین مرحله از طراحی پلان ویلا، برگزاری یک جلسه مشاوره میان کارفرما و معمار است تا خواسته‌های کارفرما جهت احداث ویلا به گوش معمار برسد. در این جلسه مواردی نظیر بودجه مدنظر، سبک معماری، تعداد اتاق‌ها، فضاهای مورد نیاز و سایر جزئیات از کارفرما پرسیده می‌شود.
  2. جمع آوری اطلاعات: در گام بعدی نوبت به جمع آوری اطلاعات جهت طراحی ویلا می‌رسد که در طول آن شرایط جوی، توپوگرافی زمین، قوانین شهرداری و سایر جزئیات ریز و درشت بررسی می‌شود. این اقدامات در راستای آن است تا در زمان ساخت ویلا مشکلی بروز پیدا نکند.
  3. ایده پردازی و طراحی اولیه: پس از جمع آوری داده‌های مورد نیاز طرح اولیه با توجه به خواسته‌های کارفرما ترسیم می‌شود. اگرچه طرح اولیه با تکیه بر ایده‌پردازی و دانش طراح خلق می‌شود، اما باید به تمایلات کارفرما نزدیک باشد.
  4. دریافت بازخورد کارفرما: پس از ایجاد طرح اولیه طبق اصول رایج طراح باید بازخورد کارفرما را دریافت کند. این مرحله ممکن است نیاز به برگزاری یک جلسه دیگر میان کارفرما و طراح داشته باشد.
  5. طراحی نهایی ویلا: در نهایت پس از گفتمان با کارفرما، طراح طرح نهایی را شامل نقشه‌های اجرایی به انضمام مشخصات فنی و سایر جزئیات خلق می‌کند. این طرح پس از تاییدیه‌های لازم می‌تواند به ساخت ویلا منجر شود.

پس از طراحی ویلا نوبت به ساخت آن می‌رسد. جهت ساختن ویلا هم یکسری مراحل خاص باید طی شود تا یک ویلای اصولی مطابق با استانداردهای روز داشته باشیم. مراحل ساخت یک ویلا در تیم ساخت و ساز امین امیری عبارت است از:

  1. آماده سازی محوطه: در اولین مرحله از اقدامات اجرایی ساخت و طراحی ویلا باید محوطه به طور کامل از سازه‌های قدیمی، ریشه گیاهان، زباله و … پاکسازی شود.
  2. گودبرداری زمین: در گام بعدی باید زمین به صورت مناسب و با رعایت اصول فنی گودبرداری شود تا مسطح گردد. پس از این مرحله ممکن است برای تعیین امنیت محل ساخت و جلوگیری از ورود افراد غیرمجاز حصارکشی انجام شود.
  3. اجرای فونداسیون: در گام بعدی تیم سازنده پس از انجام آزمایشات ژئوتکنیکی اقدام به مشخص کردن نوع و عمق فونداسیون می‌کند. اجرای فونداسیون یکی از مهمترین مراحل ساخت ویلا است که با استفاده از آرماتور و بتن انجام می‌شود. با توجه به تخصصی بودن این مرحله تیم سازنده از مهندس سازه کمک خواهد گرفت.
  4. ساخت اسکلت اصلی: پس از اجرای فونداسیون ویلا عملیات ساخت اسکلت اصلی یعنی نصب ستون، تیر، دال و سایر اجزای اصلی آغاز می‌گردد. در این مرحله بسته به تصمیمات اتخاذ شده اسکلت ساختمان، سقف و طبقات بر صورت فلزی یا بتنی ایجاد می‌شود.
  5. دیوارچینی: مرحله بعدی دیوارچینی ویلا است که در طول آن می‌توان بسته به جزئیات پروژه ساخت و طراحی ویلا از آجر، بتن، بلوک یا سایر مصالح استفاده نمود. در انتهای این مرحله نصب درب و پنجره هم انجام خواهد شد.
  6. اجرای تاسیسات مکانیکی و الکتریکی: بعد از اتمام فرایند ساخت اسکلت ویلا نوبت به اجرای تاسیسات مکانیکی و الکتریکی می‌رسد. این تاسیسات بر اساس خواسته کارفرما و مشخصات پروژه اجرا می‌شوند. به طور واضح‌تر در این مرحله سیستم سرمایش، سیستم گرمایش، لوله کشی آب و فاضلاب و … انجام می‌گیرد.
  7. عایق‌بندی و کف‌کاری: زمان آن رسیده تا گروه معماری اقدام به عایق کاری و کف کاری نماید. در این قسمت کف آشپزخانه، سرویس بهداشتی و حتی دیوارها با استفاده از مصالح تعیین شده کف کاری خواهد شد. همچنین سقف ایزوگام خواهد گشت.
  8. نازک‌کاری: اقدام بعدی جهت ساخت ویلا نازک کاری است که شامل گچ‌کاری، سرامیک کاری، کاشی کاری، کاغذ دیواری، رنگ کاری و موارد اینچنینی می‌شود. این بخش نیز دقیقا بر اساس دستورالعمل‌های پروژه پیشرفت خواهد کرد.
  9. محوطه سازی: در نهایت باید برای تکمیل ساخت ویلا محوطه سازی انجام شود. این مرحله شامل ساخت پارکینگ، پیاده رو، مسیر ورودی، باغچه، استخر، آبنما، سیستم آبیاری و … می‌شود.

پس از ساخت و طراحی ویلا باید سازه از لحاظ کیفیت ساخت و استانداردهای موردنظر بازرسی شود. در این مواقع معمولا این احتمال وجود دارد که پروژه نیاز به اصلاحات بر اساس نتایج بازرسی یا حتی خواسته‌های کارفرما پیدا کند.

عوامل موثر بر ساخت و طراحی ویلا

به طور کلی در طول ساخت ویلا محدودیت‌های زیادی برای معماران به خصوص در زمان طراحی ایجاد می‌شود. این محدودیت‌ها به نوعی دست معماران را برای خلق ایده‌های متنوع می‌بندند. از جمله عوامل و محدودیت‌هایی که پروژه طراحی و ساخت ویلا را تحت تاثیر قرار می‌دهند، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سلیقه و خواسته‌های کارفرما: سلیقه و انتظارات کارفرما روی تمام جنبه‌های طراحی و احداث ویلا تاثیرگذار است. خواسته‌های کارفرما بر هر چیز دیگری ارجحیت دارد. سبک معماری ویلا، تعداد طبقات، تعداد اتاق‌ها، دکوراسیون داخلی، دکوراسیون خارجی و … همگی تحت تاثیر تمایلات کارفرما هستند.
  • بودجه کارفرما جهت ساخت ویلا: یکی از مهمترین عوامل موثر، چه در زمینه طراحی ویلا چه در زمینه ساخت ویلا، بودجه کارفرما است. به عنوان مثال در یک پروژه با بودجه محدود ممکن است تیم معماری کارفرما را از ساخت استخر یا استفاده از تجهیزات پیشرفته منصرف کند. این مسائل به بودجه مدنظر مالک ویلا بازمی‌گردد.
  • متراژ زمین: در واقع هرچه متراژ زمین ویلا بزرگتر باشد، دست طراح برای خلق یک پلان خارق‌العاده بازتر است. متراژ بزرگتر به طراح آزادی بیشتری برای اجرای پلان‌های ویژه می‌دهد. این در حالی است که با کاهش متراژ زمین هم طراح محدودتر می‌شود، چرا که باید فضای بخش‌های مختلف را در محلی کوچکتر جاگذاری نماید.
  • شرایط جوی منطقه: به طور کلی ساخت ویلا هم در مناطق سرد و هم در مناطق گرم رونق دارد. شرایط آب‌وهوایی محل احداث ویلا تاثیر بسزایی در پروسه ساخت و طراحی ویلا می‌گذارد. نوع ویلا، مصالح ویلا و حتی سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی باید بر اساس شرایط جوی منطقه انتخاب شود.
  • شکل زمین: شکل زمین هم در طراحی ویلای درخواستی کارفرما اثرگذار است. بسته به اینکه زمین ویلا شیبدار است یا صاف، طراح با محدودیت‌های مختلفی مواجه می‌شود. همچنین این محدودیت‌ها می‌تواند دست و پای تیم طراحی را هم ببندد.
  • قوانین و ضوابط شهرداری در منطقه: در پروسه ساخت ویلا باید به قوانین و ضوابط ساخت و ساز در منطقه توجه بنمایید. محدودیت‌های ارتفاع، فاصله مورد نیاز از هر مرز، تراکم مجاز، استانداردهای ایمنی، مقاومت در برابر زلزله و … همگی باید در طراحی و ساختن ویلا لحاظ شوند.

سبک‌های ساخت و طراحی ویلا

ساخت و طراحی ویلا شامل سبک‌های متنوع و مختلف می‌شود. مدرن، کلاسیک، روستیک، مدیترانه‌ای، اسکاندیناوی و … از مهمترین سبک‌های ویلاسازی در ایران به شمار می‌رود. سبک معماری ویلا بر اساس خواسته کاربر و شرایط موجود توسط معماران انتخاب می‌شود. در این بخش به معرفی پرطرفدارترین سبک‌های ساخت و اجرای ویلا در داخل ایران خواهیم پرداخت که شامل سبک‌ها زیر می‌گردد:

  • طراحی ویلا مدرن
  • طراحی ویلا کلاسیک
  • طراحی ویلا تلفیقی
  • طراحی ویلا روستیک

در ادامه هر یک از سبک‌های ویلاسازی را به تفکیک بررسی خواهیم کرد.

طراحی ویلا مدرن

طراحی ویلای مدرن به معنای طراحی یک ویلا با اصول و قواعد معماری نوین است که در آن سادگی، نوآوری، خلاقیت و به کارگیری تکنولوژی روز حرف اول را می‌زند. سبک معماری مدرن بر پایه خطوط ساده، طرح‌های معمولی، فضاهای کاربردی، پنجره‌های بزرگ و استفاده از مواد طبیعی شناخته می‌شود. سبک معماری مدرن مصداق بارز این جمله است که زیبایی در سادگی است. فاکتورهایی نظیر هماهنگی بین فضای داخلی و فضای خارجی ویلا، تعادل و توازن بصری از عنصرهای مهم طراحی یک ویلای مدرن به شمار می‌روند.

ساخت و طراحی ویلا

طراحی ویلا کلاسیک

ساخت و طراحی ویلا به شیوه کلاسیک طرفداران خاص خود را دارد. سبک کلاسیک شامل نماهایی شکوهمندانه با جزئیات زیاد است که می‌تواند شما را به یاد معماری سنتی و باستانی بیندازد، دقیقا مشابه سبک‌های یونانی، رومی، باروک، نئوکلاسیک و دوران رنسانس. در این سبک معماری ویلا از طاق، ستون و پنجره بلند استفاده می‌شود. یک ویلای کلاسیک با جزئیات فراوان، تناسبات دقیق، مصالح باکیفیت و دکوراسیون مجلل همواره حس قدرت، شکوه و عظمت را به شما منتقل خواهد کرد.

ساخت و طراحی ویلا

طراحی ویلا روستیک

ساخت ویلا به سبک روستیک به معنای ایجاد ویلایی با حس و حال خانه‌های روستایی است. در این روش طراح با الهام گرفتن از عناصر طبیعی، بافت‌های خشن و مواد خام بومی اقدام به طراحی نما، دکوراسیون داخلی و سایر بخش‌های ویلا می‌نماید. نتیجه این کار می‌تواند باعث به وجود آمدن یک طرح ویلایی ساده، دلنشین، گرم و صمیمی شود. در این طرح‌ها از مواد بومی، چوب، سنگ و دیگر مصالح استفاده خواهد شد تا هرچه بیشتر زندگی روستایی را تداعی کند.

ساخت و طراحی ویلا

طراحی ویلا تلفیقی

در میان سبک‌های رایج معماری ویلا اخیرا سبکی به نام تلفیقی باب شده است که می‌تواند برای افراد جسور و تنوع طلب جالب توجه باشد. سبک تلفیقی معماری ویلا به معنای ترکیب چند سبک متداول نظیر مدرن، کلاسیک، روستیک، مینیمال و … با یکدیگر جهت ایجاد یک طراحی نسبتا متمایز است. در این روش به طراح آزادی عمل داده می‌شود تا با ادغام چند سبک مختلف یک طرح ویژه برای ویلا آماده سازی نماید. معمولا چنین طرح‌هایی به عنوان یک ویلا با ظاهری نوآورانه و غیرمتعارف دیده می‌شوند.

ساخت و طراحی ویلا

انواع ویلا از لحاظ تعداد طبقات

یکی از دسته‌بندی‌هایی که در زمان ساخت و طراحی ویلا مطرح می‌شود، نوع ویلا بر اساس تعداد طبقات است. مهمترین معیار برای انتخاب تعداد طبقات یک ویلا خواسته کارفرما و بودجه وی است. البته نباید از فاکتورهایی نظیر محدودیت‌های ارتفاع در منطقه چشم پوشی کرد. برای مثال ممکن است در برخی از مناطق اجازه ساخت ویلای سه طبقه صادر نشود. اما ساخت یک ویلا از لحاظ تعداد طبقات به سه دسته زیر تقسیم می‌شود:

  • ویلا یک طبقه (فلت): ویلا با یک واحد مستقل بدون هیچ طبقات اضافی
  • ویلا دوبلکس: ویلا با دو طبقه مجزا به همراه دسترسی طبقات از طریق راهپله‌ها
  • ویلا تریبلکس: ویلا با سه طبقه مجزا به همراه دسترسی طبقات از طریق راهپله‌ها

مزایای ساخت و طراحی ویلا

به لطف طراحی و ساخت ویلا می‌توانید از مزایای بی‌شماری برخوردار شوید. به نوعی مهمترین مزایای طراحی یک ویلا و ساخت آن در لیست زیر گنجانده شده است:

مزایای طراحی ویلا

  • امکان شخصی سازی ویلا
  • خلق یک طراحی خارق العاده
  • امکان نظارت بر کیفیت مصالح

مزایای ساخت ویلا

  • نظارت بر هزینه‌ها
  • بهره وری انرژی
  • داشتن ویلا مطابق با خواسته‌ها

قیمت ساخت و طراحی ویلا

به طور کلی هزینه طراحی و ساخت ویلا بسته به فاکتورهای مختلف تعیین می‌شود. بخشی از فاکتورها بر هزینه طراحی موثر هستند، بخشی از فاکتورها بر هزینه ساخت ویلا تاثیر می‌گذارند. اما پاره‌ای از موارد نیز هم روی قیمت طراحی هم روی قیمت ساخت یک ویلا اثر دارند. از مهمترین عوامل اثرگذار روی قیمت طراحی و اجرای ویلا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ابعاد و مساحت ویلا
  • سبک طراحی
  • تعداد طبقات ویلا
  • موقعیت جغرافیایی ویلا
  • نوع و کیفیت مصالح
  • پیچیدگی طراحی
  • امکانات ویلا
  • دستمزد طراح
  • دستمزد معمار
  • دستمزد پیمانکار

یک انتخاب درست بخش مهمی از ماجرا نیست، تمام ماجراست!

برای آن که ساخت و طراحی ویلا تاثیرگذار واقع شود و نتیجه تغییرات انجام شده مطلوب باشد، لازم است انجام این امور را به متخصصان این حوزه واگذار نمایید. در صوتی که انجام اقدامات ساخت و طراحی ویلا را به تیم های حرفه ای و متخصص بسپارید؛ با صرف ایده آل ترین هزینه و در سریع ترین زمان ممکن با تغییری شگرف رو به رو خواهید شد. انتخاب یک تیم کاربلد بخش مهمی از ماجرا نیست، تمام ماجراست! گروه ساخت و ساز امین امیری در این حوزه٬ در خدمت شما عزیزان می باشد.

چرا گروه ساخت و ساز امین امیری را انتخاب کنم؟

گروه ساختمانی امین امیری با سال ها تجربه و بکار گیری افراد مجرب و با تجربه در امور ساختمانی، این اطمینان را به شما می دهد که با خیالی آسوده پروژه خود را به ما بسپارید

فرق گروه ساختمانی امین امیری با دیگر گروه های ساختمانی چیست؟

مهم ترین فرق گروه ساخت و ساز امین امیری، کیفیت کار در پروژه های تحویل داده شده به مشتریان در مقایسه با دیگر مجموعه ها می باشد. تمامی پروژه ها از قبیل بازسازی و نوسازی، طراحی، ساخت و ساز و … زیر نظر خود جناب امین امیری و با رعایت اصول ایمنی و استاندارد های بروز جهانی انجام می شوند. همچنین داشتن قیمت های متعارف و استاندارد برای هر پروژه از دیگر تفاوت های ما با دیگر مجموعه های ساختمانی می باشد

راه های ارتباطی با گروه امین امیری چیست؟

برای ارتباط با ما در خصوص انجام پروژه های ساختمانی با شماره تماس 09126213318 تماس بگیرید